Torna

Acords del Consell de Direcció del 28 de novembre de 2023

Línies per a la planificació de l’oferta dels ensenyaments obligatoris i postobligatoris del curs 2024-2025

S’aproven les línies de treball per a la planificació de l'oferta dels ensenyaments obligatoris i postobligatoris per al proper curs 2024-2025. Es donaran a conèixer tan aviat com s’hagi aprovat l’oferta.

Proposta de resolució per a la regulació complementària del transport escolar d’educació especial a Barcelona

Es presenta la proposta de resolució per a la regulació complementària del transport escolar d’educació especial a la ciutat de Barcelona. Es publicarà properament, després d’haver-hi incorporat algunes millores tècniques.

Proposta de pressupost per a l’exercici 2024, les bases d’execució del pressupost i les plantilles del Consorci d'Educació de Barcelona per a l’exercici 2024 i dels centres i serveis educatius públics de titularitat municipal pel curs 2023-2024

Es presenta la proposta de pressupost per a l’exercici 2024, les bases d’execució del pressupost i les plantilles del Consorci d'Educació de Barcelona per a l’exercici 2024 i dels centres i serveis educatius públics de titularitat municipal pel curs 2023-2024.

Queda pendent que l’Ajuntament de Barcelona acabi de concretar els escenaris econòmics.

Diversos recursos d’alçada

Es resolen diversos recursos d’alçada que són competència del Consell de Direcció del Consorci d’Educació amb relació a quatre resolucions de la Gerència relatius a una qüestió de recursos humans i tres reclamacions de famílies.

Nomenament del director d’Atenció a la Comunitat Educativa

A proposta de la Gerència, s’aprova el nomenament de Jordi Serra Serra com a nou director d’Atenció a la Comunitat Educativa del Consorci d’Educació de Barcelona.

Consell de Direcció monogràfic sobre educació inclusiva

S’acorda que es celebrarà un consell de direcció monogràfic sobre educació inclusiva. La data es concretarà a partir de la disponibilitat de l’agenda del regidor d’Educació.

Informe PMOE-PROA del curs 2023-2024

Es presenta l’informe d’aquest curs 2023-2024 del Pla de millora d'oportunitats educatives (PMOE) del Programa de cooperació territorial per a l'orientació, avenç i enriquiment educatiu PROA+ del Ministeri d'Educació i Formació Professional.

Aquest curs 2023-2024 el programa PMOE PROA+ preveu una assignació econòmica de dotació de 1.386.523,62 € dels centres educatius que participen en el programa per al desplegament de les activitats palanca del Pla de millora d’oportunitats educatives.

A més, també es destinen 837.000,00 € d’aquest programa al Consorci d’Educació per als tallers de suport i acompanyament educatiu i Promoció de les oportunitats educatives més enllà de l’escola: els projectes “En Cercles” i “En Directe”.

Més informació: presentació de dades, pdf

Seguiment inversions en equipaments

Es presenten les dades de l’informe de seguiment del marc pressupostari de les inversions en equipaments educatius.

Més informació: presentació de dades, pdf