Torna

Acords del Consell de Direcció del 24 de novembre de 2021

Balanç dels ajuts de menjador del curs 2020-2021 i seguiment de la convocatòria del primer trimestre del curs 2021-2022

Es presenta l’informe de tancament de la convocatòria ajuts de menjador corresponent al curs 2020-2021 i el seguiment del primer trimestre de la convocatòria del curs 2021-2022.

Més informació: presentació de dades, PDF

Planificació de l’oferta dels ensenyaments obligatoris

S’han aprovat les línies per la planificació de l’oferta dels ensenyaments obligatoris del proper curs 2022-2023 a partir de l’evolució del padró municipal dels infants que s’han d’incorporar al sistema i de les dades de l’alumnat de la ciutat que està matriculat a sisè de primària.

Constitució i composició de la Comissió de Participació en la Planificació de l’Oferta d’Ensenyaments Obligatoris de la ciutat

S’aprova la constitució i composició de la Comissió de participació en la Planificació de l’Oferta d’Ensenyaments Obligatoris a la ciutat de Barcelona, que estarà formada pels mateixos membres que integren la Comissió de Planificació Educativa del Consell Escolar Municipal de Barcelona i per les presidències de les comissions de garanties d’admissió i la persona responsable d’Escolarització del Consorci d’Educació.

Aquesta comissió serà aprovada anualment pel Consell de Direcció del Consorci d’Educació.

Més informació: document de la proposta, PDF

Tancament del curs 2020-2021 i inici de curs 2021-2022 dels ensenyaments postobligatoris

Es presenta l’informe de tancament del curs 2020-2021 i de l’inici de curs 2021-2022 dels ensenyaments postobligatoris.

Més informació: presentació de dades, pdf

Per altra banda, s’aprova l’encàrrec de Barcelona Activa al Consorci d’Educació, en el marc del conveni signat entre el Departament de Treball i l’Ajuntament de Barcelona, per a la participació dels centres públics de Barcelona en la programació de certificats de professionalització i la formació ocupacional.

Aquest acord tindrà una durada de dos anys i compta amb un pressupost de 2.800.000 euros i la participació de 30 centres.

Proposta de col·laboració per a una prova pilot adreçada a llars beneficiàries de l’Ingrés Mínim Vital

S’aprova la col·laboració del Consorci d’Educació en el projecte pilot del Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones adreçada a les persones beneficiàries de  l’ingrés mínim vital B-Mincome.

Més informació: document de la proposta, PDF

Retorn a la gestió municipal de les competències del Consorci d’Educació en relació a les escoles bressol municipals, el Conservatori i les escoles municipals de música

S’aprova la proposta de retornar a l’àmbit de gestió municipal determinades competències exercides pel Consorci d’Educació en relació a les escoles bressol municipals i del Conservatori i les Escoles municipals de música en concret: nova construcció, RAM, manteniment, neteja, i gestió dels subministraments.

Seguiment d’inversions

Es presenta la previsió d’inversions i darreres novetats en relació a les noves construccions.

Més informació: presentació de dades, PDF

Instrucció sobre la factura electrònica al Consorci d'Educació de Barcelona

L'aprova la instrucció que determina l'obligatorietat, a partir de l’1 de gener de 2022, d’emissió de factura electrònica com a forma de pagament de les obligacions del Consorci d’Educació.

Més informació: instrucció, pdf