Torna

Acords del Consell de Direcció del 26 d'octubre de 2021

Pressupost, plantilla i bases d’execució del pressupost 2022

S'aprova de forma definitiva la proposta de pressupost, plantilla i bases d’execució del pressupost per a l’exercici 2022.

Oficina per a l’Accés als Ensenyaments de Formació Professional

S’aprova iniciar els treballs per a la creació de l’Oficina per a l’Accés als Ensenyaments de Formació Professionalitzadora, que vol ser el referent a la ciutat dels ensenyaments professionalitzadors, la finestreta única on adreçar-se per informar-se i per realitzar qualsevol gestió relacionada amb l’accés a aquests ensenyaments (informació, tràmits o suport a la gestió).

Pla de xoc contra la segregació escolar i l’èxit educatiu del curs 2021-2022

S’informa de les dades d’aplicació del Pla de xoc contra la segregació escolar i l’èxit educatiu del curs 2021-2022 que, entre altres coses, ha permès una millora en la detecció de la vulnerabilitat (14,1%) i en la distribució equilibrada de l’alumnat.

Més informació: Presentació de dades, PDF

Adscripcions per al curs 2022-2023

Es ratifiquen les  adscripcions entre escoles d’educació primària i instituts d’educació secundària obligatòria per a la preinscripció del curs 2022-2023.

Més informació: Consulta de les adscripcions

Constitució de les taules de planificació

S’aprova la constitució de òrgans de participació en la planificació de l’oferta d’ensenyaments obligatoris de la ciutat: les Taules de Planificació. Respecte a la proposta de constitució de la Comissió de Participació en la Planificació de l’Oferta d’Ensenyaments Obligatoris i s’acorda estudiar la possibilitat que aquesta s’integri en la que actualment està constituïda al Consell Escolar Municipal de Barcelona per temes de planificació. 

Més informació: Presentació, PDF

Seguiment de les inversions

Es fa seguiment de les actuacions d’inversions en tramitació.

Més informació: Presentació de les dades d'inversions, PDF