Torna

Acords del Consell de Direcció del 9 de febrer de 2021

Integració de quatre centres concertats a la xarxa pública el curs 2021-2022

Es tanca l’acord sobre la integració aquests quatre centres concertats a la xarxa pública: Sagrat Cor, Marillac, Sagrada Família i Labouré (aquest últim pendent de l'acord amb la casa misericòrdia).

Oferta inicial d’ensenyaments obligatoris i adscripcions

Es presenta i s’aprova l’oferta inicial d’ensenyaments obligatoris i adscripcions per al curs 2021-2022.

Més informació: document, pdf

Oferta inicial ensenyaments postobligatoris

Es presenta la proposta d’oferta inicial ensenyaments postobligatoris i queda pendent de la seva aprovació.

Més informació: document, pdf

Conveni amb Mercabarna

S’aprova el conveni amb Mercabarna per a la creació de l’Institut dels Aliments de Barcelona que entrarà en funcionament el curs 2021-2022.

Pla Director d’equipaments d’ensenyaments postobligatoris

S'aprova encarregar al Consorci d'Educació l'elaboració del Pla Director d'equipaments postobligatoris.

El Pla Director d’equipaments d’ensenyaments postobligatoris que ha de constituir el principal instrument per a la planificació de l’oferta després de l’etapa obligatòria. Ha de determinar els sectors professionals ò àmbits vocacionals existents i emergents. El Pla determinarà també les característiques arquitectòniques i tècniques d’aquests equipaments perquè esdevinguin veritables referents en el seu sector professional, àmbit empresarial i econòmic, que generin entorns vocacionals motivadors i  al mateix temps constitueixin espais de trobada, de reflexió i creació cultural, oferint itineraris formatius d’excel·lència que puguin ser inspiracionals per al conjunt de l’alumnat després dels ensenyaments postobligatoris.

Noves construccions i la planificació d’obres RAM

S’aprova la programació de les noves construccions i la planificació d’obres RAM per a l’any 2021 que es detallarà properament.

Més informació: document, pdf

Formació i certificació en idiomes per a persones no ocupades o que tenen necessitat de millorar l'ocupabilitat a través de les EOI

S'aprova acceptar l'encàrrec de Barcelona Activa per a la formació i certificació en idiomes per a persones no ocupades o que tenen necessitat de millorar l'ocupabilitat a través de les EOI de la ciutat.

Cursos de reskilling principalment en competències d'economia blava i esports

S'aprova acceptar l'encàrrec de Barcelona Activa per a l'organització de cursos de reskilling principalment en competències d'economia blava i esports amb la possibilitat de completar el catàleg amb cursos relacionats amb l'economia verda i la sanitat a través de centres d’FP.

Pressupost 2021, plantilla i bases d’execució

Es presenta i s'aprova el projecte de pressupost per a l'any 2021.

Més informació: document, pdf