Torna

Acords del Consell de Direcció del 28 de febrer de 2024

Oferta inicial dels ensenyaments postobligatoris per al curs 2024-2025 (FP i batxillerat)

S’aprova l’oferta inicial dels ensenyaments postbligatoris per al curs 2024-2025 (FP i batxillerat).

Més informació: presentació de dades, pdf

Tancament dels centres concertats Sant Francesc Xavier i Sagrado Corazón

S’informa sobre el tancament i els processos extraordinaris oberts per garantir l’escolarització de l’alumnat a nous centres. 

Resolució sobre la preinscripció per al curs 2024-2025 a la ciutat de Barcelona reserva de places NESE a I3 i primer d’ESO

S’aprova la  resolució sobre la preinscripció per al curs 2024-2025 a la ciutat de Barcelona i les places inicials de reserva NESE a I3 i primer d’ESO.

La resolució presenta alguns elements nous en la preinscripció del curs 2024-2025:

  • Gestió més transversal de les places de reserva per a l’alumnat NEE (tipus A i tipus B) que permeten fer les assignacions d’aquest alumnat amb l’objectiu que la composició dels seus grups classe reuneixin les millors condicions.
  • S’han ajustat alguns dels criteris d’increment de ràtio: ampliant els supòsits d’increment per situacions de ric de l’alumnat amb la incorporació dels actes de violència masclista i de violència sexual.
  • S’han incorporat nous articles per regular el compromís del Consorci d’Educació per facilitar l’accés a centre adscrit si s’ha prioritzat la tria de tots els centres adscrits, el procés telemàtic centralitzat d’escolarització de l’alumnat de cicles formatius de Grau Bàsic, amb un sistema més transparent i àgil per a les famílies i els centres; i els processos d’escolarització extraordinària de l’alumnat de centres que cessen la seva activitat.

Més informació: presentació de dades, pdf

Seguiment de les inversions i les noves construccions

Es presenta l’informe de seguiment d’inversions en equipaments educatius del febrer de 2024.

Més informació: presentació de dades, pdf

 Pla director d’equipaments professionalitzadors

Es fa el seguiment del Pla “Cap un nou model de formació professional a la ciutat de Barcelona: línies estratègiques i pla director d’equipaments professionalitzadors”.

Més informació: presentació de dades, pdf