Torna

Acords del Consell de Direcció del 28 de setembre de 2021

Dades d'inici de curs

Es presenten les dades d’inici del curs 2021-2022 i de l’estat de les sol·licituds d’admissió fora de termini i de les reclamacions a la plaça assignada durant la preinscripció

Més informació: presentació de dades, PDF

Pla de xoc contra la segregació escolar

Es presenten les dades del Pla de xoc contra la segregació per al curs 2021-2022 i s’aprova la modificació de la resolució que proposa principalment revisar el finançament dels centres que tinguin una ocupació elevada d’alumnes del pla de xoc (entre 7 i 12 places) garantint que cada centre no suporti més de 6 places en global. Una proposta que significa una millora en el finançament per als centres.

Més informació:

Projecte “En directe” de música en el marc del PMOE

Es presenta el projecte “En directe” de música, en el qual hi participa alumnat d’ESO de 15 centres del Pla de Millora d’Oportunitats Educatives (PMOE). Els seus objectius són garantir l’accés equitatiu a les activitats fora de l’horari lectiu i acompanyar, motivar i donar suport a l’alumnat i reforç a l’atenció educativa dels joves de secundària mitjançant la música

Preinscripció i matricula de la formació professional

S’informa de les dades de preinscripció i matricula de la formació professional del 2021-2022 i també de l’estat actual:

  • Hi ha places vacants a tots els CFGM
  • Es garanteix plaça a la totalitat de l’alumnat que ha participat en el procés de preinscripció  ordinari.
  • S’amplia l’oferta de CAI (cures auxiliars d’infermeria)  per donar a opció a tot l’alumnat que havia sol·licitat aquest cicle i no ha tingut opció a accedir-hi.
  • El Pla d’acompanyament fa el seguiment de l’alumnat en situació de vulnerabilitat de continuïtat, per tal de garantir l’accés als ensenyaments postobligatoris i també de tots l’alumnat de continuïtat que no han obtingut plaça o han desistit durant el procés de preinscripció.


Més informació: presentació de dades, PDF

Seguiment d’inversions i noves construccions

S’informa de l’estat actual de les inversions i de la programació de les noves construccions als centres educatius de la ciutat.

Més informació: presentació de dades, PDF

Proposta inicial del pressupost 2022

S’ha aprovat la proposta inicial del pressupost, plantilla i bases d’execució del pressupost 2022.