Noticies

Torna

El guardó Balance Cleaning posa en valor els equips de neteja dels centres educatius

23/04/2018

Les escoles Seat i Alexandre Galí han estat guardonades, juntament amb l’Escola Bressol la Casa dels Nens, amb el premi Balance Cleaning als millors serveis de neteja d’escoles, instituts i llars d’infants de Barcelona. El premi, que atorga l’empresa de neteja Ndavant, vol conscienciar sobre la importància de la seva col·laboració amb la comunitat educativa per crear un espai de treball òptim, a més de reconèixer l’equip de persones que netegen els centres de la manera més eficient possible.

Els passats dies 17, 18 i 19 d’abril Ndavant i el Consorci d'Educació van lliurar els primers guardons Balance Cleaning als millors serveis de neteja d’escoles, instituts i llars d’infants de Barcelona. L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar sobre la importància de la col•laboració entre l’empresa de neteja i la comunitat educativa per tal de crear un espai de treball òptim, a més de reconèixer l’equip de persones que netegen els centres de la manera més eficient possible.

Les escoles guardonades enguany són les escoles Seat i Alexandre Galí i l’Escola Bressol la Casa dels Nens. Els criteris d’avaluació per atorgar els guardons s’han basat en la qualitat del servei de neteja, que ha estat auditat per una empresa d’auditoria externa, i en la integració de persones amb discapacitat o provinents de col•lectius socialment vulnerables a l’equip de treball i la valoració de les encarregades de zona, que són els nexe entre l’empresa i l’escola. Com a entitat amb capacitat per a generar ocupabilitat, l’empresa Ndavant, juntament amb el Consorci d’Educació, se sent amb l’obligació de facilitar la inserció a les persones amb més dificultats d’accés al món laboral per tal de contribuir a una societat amb més oportunitats.

Ambdues entitats estan compromeses amb les organitzacions en les quals hi operen i amb les persones que en formen part, oferint una ocupació estable i de qualitat a aquelles persones que presenten necessitats especials. D’aquesta manera, de les cinc treballadores de l’Escola Seat, dues tenen una discapacitat funcional, a l’igual que una de les cinc persones de l’Escola Alexandre Galí.

Als centres guardonats se’ls ha obsequiat amb un portaentrepans per a tots els/les alumnes (fomentant així un esmorzar sense residus), una placa acreditativa i un lot de material didàctic per al centre educatiu, a més d’una col•laboració econòmica amb la Fundació Can Pedró. Les persones de l’equip de NDavant que treballen als centres guanyadors gaudiran d’una experiència de salut i benestar.

 

Una empresa compromesa amb la societat i l’entorn

L’empresa Multiserveis Ndavant s’encarrega de la neteja d’un bon número de centres educatius de la ciutat. Presta serveis de confiança als edificis (serveis de neteja de dependències municipals i hospitals, serveis de manteniment, eficiència energètica i serveis auxiliars d’instal•lacions, etc.) i entén el seu compromís amb la societat i l’entorn no com un deure o una estratègia dissenyada de responsabilitat social, sinó com quelcom inherent al seu origen, la seva organització i desenvolupament. Fruit d’aquesta filosofia, la seva vocació és la integració de col•lectius vulnerables mitjançant la incorporació de persones amb discapacitat, en risc d’exclusió social i víctimes de violència de gènere als seus equips. En total, més de 3.200 persones formen part de l’entitat.

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail