Noticies

Torna

L’EASD Deià impartirà batxillerat artístic el proper curs 2018-2019

18/04/2018

El proper curs 2108-2019 l'EASD Deià oferirà tres línies de batxillerat artístic que fa especial èmfasi en el disseny. Des de 1989 aquest centre públic forma alumnes en art i disseny i el seu professorat està integrat per artistes, dissenyadors gràfics i d’interiors, arquitectes, especialistes en videojocs, infografia 3D i llicenciats en història de l’art.

L' oferta en batxillerat artístic a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià té com a finalitat la formació integral i bàsica de l’alumnat en art i disseny, la seva orientació i preparació cap el món universitari, els cicles formatius d’arts plàstiques i per a la vida activa i professional.

El professorat del centre és especialista en diferents disciplines de l’art i el disseny: artistes, dissenyadors gràfics i d’interiors, arquitectes, especialistes en videojocs, infografía 3D i llicenciats en història de l’art.

En aquesta nova oferta d’estudis en el centre, que oferirà tres noves línies i unes 90 places, es posa especial èmfasi en el disseny, un tret específic dins de l’oferta pública de batxillerat artístic a la ciutat.

 

Formació en art i disseny

L’EASD Deià és un centre públic que des de 1989 forma alumnes en art i disseny. Actualment s'hi poden cursar tant estudis corresponents a cicles formatius de grau superior (CFGS) com a cicles formatius de grau mig (CFGM), i estudis equivalents a grau universitari. S'hi imparteixen estudis de Disseny d’Interiors (CFGS), Videojocs (CFGS), Infografía 3D (CFGS), Gràfica Impresa (GFGM), Estudis Superiors de Disseny (especialitat Interiorisme)

Des del febrer de 2017, el centre està situat en el carrer Ignasi Agustí 2-4, després d'anys d'ubicació al seu edifici inicial al carrer Deià 28.

 

 

Més informació Pàgina web de l'EASD Deià
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail